Ordsprog com tisemand

Sjove ordsprog er populære, fordi de simpelt nok får os til at grine. Der er to kategorier af sjove ordsprog ; de omskrevne og de originale sjove ordsprog. devil2: Legen er simpel: Indsæt tissemand i et ordsprog, så det erstatter et af de andre ord. Fx Hvad tissemanden hjertet er fuld af,løber munden. Tissemand er en ting, som alle drenge/mænd/shemales/hermafroditter har Dertil er der også blevet lavet følgende ordsprog: "Det er ikke størrelsen, men...

Oversigt Falconer Salen amatør ansigtsbehandlinger

Personlige værktøjer Opret en konto eller log på. If you think back and replay your year, if it doesn't bring you tears either joy or sadness, consider that you are wasted. Pun Birds - af Vibe Bredahl Bedømmelse: Ordsprog i udvalg [1]. Vi lærer af vores erfaringer, vores fejl og vores sejre. Det lille ord visdom dækker over en infinit størrelse, som konstant er i udvikling og aldrig slutter. Brænder du inde med noget, der ikke passer ind andre steder? Det gør ondt i mine hænder.


Ægtemænd er som regel gode elskere - når de bedrager deres koner. Elskeren har alle de gode egenskaber og alle de fejl, som ægtemanden mangler. Skarpe Ordsprog på en af de sjoveste hjemmesider i Danmark. Sjove Test, Spil, Flash, Billeder, Chat, Sjove Ting, Sjove Tekster, og meget mere!. Tissemand er en ting, som alle drenge/mænd/shemales/hermafroditter har Dertil er der også blevet lavet følgende ordsprog: "Det er ikke størrelsen, men..
ordsprog com tisemand

Numse Rasmus er det mest liderlige menneske

Runde bryster nøgne damer foto


Alle bidragsytere krediteres med navn for sine bidrag. Andre tjenester E-Bibliotek Bildearkiv Kartarkiv Film og underholdning. Javertus Penis Diller Gren Tissetrold Lem Stangstive stål Agurk Pik Dick Slikkepind Kødpølse. Visdom er viden, erfaringer og kærlighed kombineret til at lede vejen for andre, en forståelse af os selv og andre, og nøglen til et rigere liv. Sjove billeder Fulde mennesker Sjove dyr Virkelighedens fails Sport billeder. Så syntes vi helt klart du skal tage og indsende det til os. Bevingede ord - af Pia Jarvad Bedømmelse: