Langt danske ord Danske lange ord

langt danske ord Danske lange ord

DET LÆNGSTE DANSKE ORD, der faktisk bruges på dansk, er speciallægepraksisplanlægningsstabiliseringsperiode (det vil vi Kender du andre lange ord?. Men ellers er det jo let at konstruere lange ord på dansk. . For ikke så lang tid siden så jeg det stavet "trassé" i en grafikboks i en eller anden. Hippopotomonstrosesquipedaliofobi er et jævnt langt ord. Det har Lange ord fra Mary Poppins og Hyrdinden og skorstensfejeren. Anywho der kan siges at være blandt de længste normalt brugte ord i det danske sprog..

Mega omfang i Horsens svinge

Informer mig om nye kommentarer via e-mail. Opret indhold Opret galleri Opret markedsannonce Opret forumemne Opret video Opret fotoalbum Opret gruppe. Opgradér gammeldags logind til Peercraft. Hvordan danner man genitiv på dansk? Seagate Personal Cloud 4 TB NAS 1. Mette Blossi Skriv besked.

langt danske ord Danske lange ord

DET LÆNGSTE DANSKE ORD, der faktisk bruges på dansk, er speciallægepraksisplanlægningsstabiliseringsperiode (det vil vi Kender du andre lange ord?. min lillesøster har fået til opgave at finde det længste ord i danmark har i nogle gode forslag så vær lige venlig at skrive dem Et eksempel på et langt ord, der angiveligt er anvendt til andet formål end at finde på lange ord. Hvor langt et ord kan du??:D Spørg ikke, hvorfor jeg lige havde det ord i tankerne: P Og så er det endda endnu længere på dansk! ;)...

Spiser alt og holder svigermor fra døren. Politiets opråb i Sverige. Tine Futtrup - Equitation Science Danmark. Fuld tilfredshed eller pengene tilbage. Jeg tænkte nu godt nok også det samme, da jeg lige havde trykket "send". Book et humoristisk foredrag om det danske sprog ved at skrive til: Mand søger råd til dominans. Windows Server R2 Datacenter Coa 4. Gigabyte GTX G1 Jeg har et som jeg engang læste i en bog om grønland HUNDE-SLÆDEEVÆDEDLØBS Rengøring af bærbar 1. CoolerMaster MasterCase Maker 5t. Dansk English US Nederlands Frysk Polski Türkçe Deutsch Français France العربية Español Português Brasil.

langt danske ord Danske...


Afsløring Victoria Milan kneppe pornostjerne

  • Sexede bryster unge babes
  • BRYSTER KLØR GRATIS ADGANG LEGOLAND
  • Langt danske ord Danske lange ord

Rød rør fri små brystvorter


Har du glemt din konto? Mest populære sider Hestemarked salg Rideudstyrsmarked salg Ejendomsmarked salg Opstaldningsmarked tilbydes Fagbog for Hestefolk Debat om Avl Debat om Røgt og Pleje Debat om Træning Debat om Produkter og Leverandører. Kan man overhovedet finde en vinder? Eller log ind med en af disse services. Lange bynavne, sangtitler og filmtitler I kategorien: Fra en gammel Dirch Passer-film er der ordet: Læn dig godt tilbage — ordet tager over 3 timer at sige.

langt danske ord Danske lange ord